Tipikusan az a hely, ahová csak úgy az utcáról biztosan nem térnék be, mert a portál egyáltalán nem hívogató, nem vonzó. Belépve is egyfajta furcsa érzés fogad, mintha nem sikerült volna kialakítani a koncepciót, tulajdonképpen ki is a célközönség, mit szeretnének magukról elmondani?
A dizájn, a színek, a bútorok mind nagyon vegyes, nem áll össze egységgé. No de talán nem is érdemes erről filozofálni, csak próbálom az érzéseimet összefoglalni a hellyel kapcsolatosan, ami persze szubjektív. A Krúdy utcában legtöbbet a Zappában (egykori legendás Tilos az Á épülete) fordultam meg, és a Brasil létezése még csak fel sem tűnt. A hely profilja ételekben amerikai: hamburger, mini hamburger, coleslaw saláta. . . italokban pedig a koktélok. Bár a meccsnézők többsége ismereteim szerint férfi, akik leginkább ilyenkor sörivók, de talán az urakat elkísérő hölgyeknek akarnak kedveskedni a széles koktélkínálattal. 3 féle mini hamburgert kaptam, káposzta salátával és héjában sült krumplival, s ehhez egy koktélt (alkoholmenteset, mert még vezetnem kellett). A hamburger húsok kissé túl voltak füstölve, mindenféle volt bennük, de összességében mégis olyan jellegtelen volt az egész, nem volt semmi karaktere. A saláta is el volt áztatva a majonézmártásban, nem volt valami jó. A kókuszos-tejszínes karib hangulatú koktél azonban igazán finom volt.