Bónuszbrigádos kuponnal jártam a pizzériában. Az ajánlat keretében 1550 Ft helyett 990 Ft-ért kínáltak egy választható 32 cm-es pizzát és egy 0,33 l-es dobozos üdítőt. Az a tapasztalatom, hogy az utóbbi időben fokozatosan romlik a brigádos szolgáltatások színvonala, és az ajánlatban szereplő képek és leírás eléggé megtévesztő -a valóságnál sokkal szebb képet festenek le az adott termékről, áruról.
A Brex esetében is ez történt. Telefonon előzetesen be kellett jelentkezni, amit nem nagyon tudtam értelmezni, mert mindössze 1 asztalnál ültek ketten az ottjártamkor, de annyi előnye volt, hogy mire megérkeztem, a pizza tényleg elkészült, és helyszíni elfogyasztás helyett inkább elvitelre kértem a pizzát. A helyszín eléggé lepukkant, egy nagyon egyszerű kialakítású pincehelyiség a Horánszky utcában, a bejárat előtt kinn dohányoztak az alkalmazottak (a takarító és a konyhai dolgozók), ami eléggé lelombozó fogadtatás. A fiatal pultos hölgy kedves volt, és sajnálkozott, hogy a felkínált dobozos üdítő csak és kizárólag Coca Cola lehetett (Zero vagy Light sem volt). 19 féle pizza közül lehetett választani, bár ezek jó része inkább csak hangzatos fantázianév volt, de a feltétként használt alapanyagok és ezek kombinációja nem volt minőségi vagy kiemelkedő. Csirkés-hagymás-olivás pizzát (fokhagymás tejfölös alapon) kértem. Ízre nem volt rossz, a pizza a vastagabb tésztás verzió, de kevés volt rajta a grillezett csirkehús, a zöld magozott olívabogyó (konzerv) fel volt karikázva, a hagymaszeletekből viszont túl sok is volt rajta. A pizzásdoboz csodálatos, a 20-as évei végén járó George Clooneyt, mint pizzasütő mestert ábrázolja, amint emeli ki a pizzát a kemencéből. Nem kiemelkedő hely, netpincéren rendelhető 12 egy tucat pizzériák közé tartozik.