Kiváló hotdog, kedves kiszolgálás

Bridges Food Bar BudapestBridges Food Bar Budapest a térképen

Kiváló 2017. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. január 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bridgest Food Bart már nézegetem egy ideje, eddig nem úgy jött ki a lépés, hogy itt egyek, kellett hozzá még egy impulzus. Azt pedig megkaptam a Magyar Konyha TOP 10 kiadványából. Már nem tudom, melyik toplistára kerültek fel, de az egyikre biztos, így aztán egyenes volt az út a célpontlistám élvonalába.
Két menüt kínálnak az állandó étlapon kívül, az egyik elfogyott, a másik rakott karfiol és brokkoli volt valamint palócleves. Nem szólt rosszul, nem is nézett ki rosszul, az ára is kedvező volt, de nem akartam jóllakni egy helyen.
Így aztán inkább egy hot-dogot kértem miután a burger-variációkat végigolvastam. Az volt a logika a hotdog-rendelésben, hogy jó burgert sok helyen készítenek, de ígéretes hot-dogot nem. A pultos hölgytől kérdeztem, hogy a három izgalmas variációból melyiket ajánlja leginkább. Mondta, hogy a kecskesajtosat. Tetszett, hogy van véleménye és hogy az a vélemény határozott, így aztán hagytam magam rábeszélni.
Kitűnő volt a kolbász, kiváló a kifliszerűség is, talán némi mustár vagy egyéb belevaló még jól jött volna, ezt a Töltőben ügyesebben oldják meg, de azért megadom így is rá az 5 pontot. 1100 ft-t fizettem a produkcióra.
A beltér is rokonszenves, a galériát három jelentős híd fotója díszíti (Lánchíd, Szabadság híd és Erzsébet híd). Az asztalon vannak színes ceruzák is, akinek kedve van, lehet rajzolni, ezt a lehetőséget, ha gyerekekkel jöttem volna, biztos, hogy kihasználtuk volna.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Bridges Food Bar Budapest - EgyébBridges Food Bar Budapest - EgyébBridges Food Bar Budapest - Étlap/itallapBridges Food Bar Budapest - Étlap/itallapBridges Food Bar Budapest - Étlap/itallapBridges Food Bar Budapest - Étlap/itallapBridges Food Bar Budapest - EgyébBridges Food Bar Budapest - BelsőBridges Food Bar Budapest - BelsőBridges Food Bar Budapest - Étel/italBridges Food Bar Budapest - Étel/italBridges Food Bar Budapest - Külső kép

Bridges Food Bar további értékelései

2017.01.22egyedül
A Corvin-negyed közelében, a közelmúltban nyílt ételbár, amelyről már több gasztro-weboldalon is olvastam méltató, dicsérő szavakat. Egy igazán modern hangulatú, letisztult, kissé minimalista hangulatú étterem, 2 szinten. A falak fő díszítőelemei a fővárosi hidakat bemutató hatalmas fotók....
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Freya Zalakaros