2025. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. február 13.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Móricz Zsigmond téren működő kis pékség korábban egy másik márka képviseletében működött, Barna Zebra néven, de ez már a múlté. Egy ideje már Brucker Pékség, akiknek itt a XI. kerületben ez már a 3. péksége, igaz, ahol én jártam a Fehérvári úton, az sokkal nagyobb alapterületű volt, talán az a központjuk.
Itt a Móriczon egy pár lépcsőn jutunk le a szuterénbe, ahol egy nagyon kedves, mosolygós hölgy szolgált ki. Az árak is egészen barátiak, kedvezőek, legalábbis amit én választottam. A kínálat elég széles édes és sós péksüteményekből, dekára kimért aprósüteményekből, kovászos kenyerekből is. Elvitelre vásároltam, bár elvileg helyben is lehet reggelizni, kávézni.
A pékárunk kívül árulnak még további minőségi termékeket, házi krémeket, pl. hummusz, padlizsán, tojáskrém, valamint termelői sajtokat és Bio Goods Mangalica mangalica felvágottat.
Az átlagosnál nagyobb méretűek a péksütemények. A rétes darabja 490 Ft, a hatalmas fahéjas csiga 690 Ft, a bagelből kétfélét is vettem, az egyik 190 Ft, a másik sajtos, 250 Ft volt, míg a lekváros hasé kilója 5900 Ft, abból kimérten vettem pár darabot. Minden friss, ropogós, finom volt. Összességében megadom az 5 pontot.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()