Minden jó volt .A kiszolgálás + a süti és a kávé is. Másnak is ki kell próbálni. Nem kell másnak szídni, mert minden friss volt. Kimondottan jó hara arra járunk . Még haza is vittünk sütit. Nem tudom mit írjak még amikor már elmondtam mindent amit akartam jó lenne ha elmenne már az értékelés.
A Brúnó is egyfajta szimbiózis a Királyhágó tér és a Németvölgyi út sarkán. A sarkon lévő bejárat a Pékség+Kávézó részleghez tartozik, míg az üvegportál után oldalról nyílik a cukrászda, ahol fagylaltot és süteményeket árusítanak. Hogy mitől kézműves egy fagylalt, arról sokat lehetne diskurálni, minden esetre itt átlagos, nem kiemelkedő volt, amit ettem (citrom, 1 gombóc 200 Ft).
A gyerekeknek vittem elvitelre a kimért aprósütemények közül: mandulás patét, baracklekvárral töltött mini linzer karikát, ami itt darált dióval van meghintve, valamint hókiflit. 250 Ft/10 dkg. A hókifli volt a legkevésbé sikerült, nagyon tört és túl lisztes volt, míg a mandulás volt a legjobb, de az sem kiemelkedő. Az fogyott el a leggyorsabban. Gépies, nem informatív a kiszolgálás. Középkategóriás árak, ezen a környéken az átlagnál olcsóbb. Mondjuk a színvonal is.
Száraz molnárka szendvics, lehelet vékony sonka szeletekkel, darabka saláta levéllel. Puncsos mignon, kemény cukormáz alatt íztelen de édes nem puncsos süti. A kapucsínóban kevés, gyenge kávé, sok tejjel. A mosdó rendben, volt meleg víz, folyékony szappan, papír törölköző, sajnos a WC ülőkéje repedt volt.
A csendes, nyugodt kávézó a felsorolt hibák miatt csalódást okozott, valószínű nem térünk vissza.