A Bubba egy halas bisztró, ők magukat a streetfood kategóriába sorolják, pedig kényelmesen, normális székekre, asztalokhoz le lehet ülni, akár a belső térben, akár a teraszon, amelyet most téliesítettek is (körbefóliázták). Az étlap 1 A/4-es oldalnyi, mégis több, mint 50 féle halas és tengeri étel szerepel rajta, többek között tintahal, tigrisrák, polip, lazac, catfish, vörös tonhal, ördöghal, kardhal, makréla, pisztráng, ausztrál sügér, kanadai homár és halas burgerek. Hétköznap ebédidőben 2 fogásos menüt kínálnak, amelyben minden esetben szerepet kap összetevőként a hal is. Ottjártamkor halászlé és túrós csusza volt a menü, ezek egyike sem tartozik a kedvenceim közé, így az étlapról választottam a Beagle HMS menüt, ami színesebb ízelítőt nyújtott. Tőkehalból és harcsából készült fish&chips, angol sörtésztában sült tintahal karikák és bébipolip, kétszer sütött vastag burgonyaszirmokkal és 2 választható mártással (én mangó-chilit és remoulade-ot kértem). Összességében jól sikerültek az ételek, jó minőségű alapanyagokból, bár a hal bundája nem volt annyira ropogós, a halhús pedig nem olyan omlós, mint a Big Fish-ben, viszont a tintahal karika remekül sikerült, egyáltalán nem gumiszerű és mellékíze sem volt. A bébipoliptól kicsit féltem, mert még életemben nem ettem, de azzal sem volt gond. Igazán kiadós adag volt, mindössze 1650 Ft-ért. Árban az egyik legkedvezőbb halas étkezde a fővárosban. Többféle házi szörpöt tartanak (meggy, bodza, málna), a szörpből egy nagy pohár is a menü részét képezte, én a meggyet kóstoltam. Kézműves sört is tartanak, bár az étlapról nem derül ki, hogy pontosan milyet. A kiszolgáló korrekt, kedves, segítőkész. A leggyengébb pont a mosdó, a legolcsóbb szürke WC papírt használják, és a tisztasága finoman szólva nem volt tökéletes, erre jobban kéne figyelniük, különösen kontrasztos volt az étkező részben tapasztalt tisztasághoz, igényességhez képest. Ami még pozitív, egyáltalán nem volt sütöde/zsírszag, pedig mindent frissen sütnek.