Minden variálható. Választható tea alap, hőmérséklet, ízesítés, illetve zselé meg gyömölcsízű bogyó. Ezekből áll a tea. Lehet, hogy az ízeket nem jól választottam össze, de az enyém nagyon rossz ízű lett. Ami tetszett az egészben, a pukkanós kis gyümölcsízű bogyó, amit a szívószálon keresztül ki lehet szippantani.
Aki nem szeretne maga kombinálni, vannak előre összeállított receptek, lehet, hogy az finomabb ízkombináció, vagy ajánlani is tudnak, ha tanácstalamok vagyunk az ízkavalkádban. Kedves, barátságos, udvarias kiszolgálás. Az árát sokallom az ízhez képest, de nem bánom, hogy megkóstoltam, egy tapasztalattal több. Én nem leszek visszajáró fogyasztó.
A Corvin Pláza folyosóján van a Bubbleology pultja, ezen kívül a Westendben és a Camponában van hasonló egységük. Főleg a fiatalok körében népszerű műanyag pohárba töltött ízesített tea alapú ital, amelybe gyümölcszselét, tápiókát és gyümölcsgolyókat szórnak és széles lyukú színes szívószállal lehet felszippantani.
Azért az egy kicsit elgondolkodtatott, hogy ezeknek a "töltelék" anyagoknak mi az összetétele: erjesztett kókuszos víz, tengeri alga, a tápióka a manióka gyökér keményítője. . . brrrr. Ugyanaz a koncepció, mint a Bubu Bubble Tea-nél, de itt csak az italok vannak, ételeket nem tartanak. Viszont árban a Bubu lényegesen olcsóbb, ennek okára nem derült fény, mert ízre ugyanolyannak tűnik. A legolcsóbb standard sima tea (Rooibos vagy zöld jázmin) 890 Ft, de a belevalókkal 1190 Ft-ba kerül. Én mangósat kértem, viszonylag kevés golyóval és zselével (eper, ananász, licsi, mangó), tápióka nélkül. Aki gyakran jár ide, annak érdemes hűségkártyát váltani, a vásárlás értékének 10%-át visszaadják kreditben, azaz gyakorlatilag minden 11. ital ingyenes.