A Kálvin téri metró közelében, a Baross utca elején működő, pici alapterületű bagel szendvicsező. Remek ízek, kreatív ízkombinációk, kiváló minőségű alapanyagok jellemzik. Az ablaknál talponállós pultnál lehet helyben enni, vagy jó időben kitelepülni az épület elé, az utca ezen szakasza sétálós, nincs autós forgalom.
A kiülős terasz konkrétan egy régi ajtót jelent, amit lábakra fektettek, és körberaktak háttámla nélküli hokedlikkel. Kicsit hippis megoldás, elég laza. A szendvicseket minden esetben frissen, a rendelés felvétel után készítik el. Lehet választani, hogy milyen ízesítésű bagel "zsemlét" kér az ember. Az enyém fekete és fehér szezámmagos volt. 7-8 féle töltelékből lehet választani, van többek között vegetáriánus, pármai sonkás és lazacos is. Én kacsamájas-körtéset kértem, amelybe még egy kupac zöldsalátát is tett a pultos fiatalember. A gazdag tölteléknek köszönhetően igazán tartalmas, kiadós ételt kaptam, 1050 Ft-ba került.
Bagel műfajban azt hiszem jobbat nehéz nyújtani, ha egyáltalán lehet. Kiváló, friss, jó állagú maga a bagel (ha nem tévedek, a bagel a gyűrű alakú péksütemény neve), igényesek, harmonikusak a belevalók. Avokádósat választottam, csábított még a lazacos, a kacsamájas és a kacsamelles is, de végül az döntött, hogy ebbe tesznek zöld koriandert is.
A kiszolgálás kedves, kommunikatív, érdeklődéssel hallgatták a gasztro-felfedezői ars poeticámat s a kézműves sörökről tartott kiselőadásomat (ők is tartanak kétfélét a legjobbak közül, nagyon jó áron, konkrétan Távoli Galaxist és Bakancslistát 700 forintért, ez adta az apropót a single-hop IPA témájának kibontásához), ami azért annyira mégsem lehetett érdekes számukra, mert mikor elfogytak a vendégek, kimentek cigarettázni, azzal, hogy ne vegyem rossz néven, de inkább egyedül hagynak, mert most van alkalmuk áldozni káros szenvedélyüknek. Nem maradtam bent egyedül, elbúcsúztam tőlük, mert a cigarettázókat messze elkerülöm. Félig megevett bagelemmel odébbálltam, s az Up and Down fele sétálva ettem meg. Az árak nem alacsonyak, de arányban vannak a szolgáltatással. A beltér dizájnos, tetszett a falra rögzített ajtóra írt étlap.