A leves és a desszert fix, a 2 féle főétel választható. Az egyik kollégám javaslatára a teraszra ültünk ki, mert úgyis olyan szép az idő. . . nos, ezt a döntést később ezerszer megbántam, mert nagyon odatűzött a nap, egész végig hunyorogtam, pedig nem is én ültem a nappal szemben. Pedig van árnyékoló a terasz fölött, de fel volt tekerve (nem tudom, így mi célt szolgálhat. . . )
A leves gulyásleves volt, ami egy közepes csészényi adag volt, egy klasszikus megjelenésű és ízesítésű, magyaros gulyásleves volt, sok krumplival, marhahússal (némelyik kissé zsíros és túl nagy darabok), pirospaprikával. Összességében ez volt a legerősebb fogás. A főételek mindegyike elég "lájtos" volt, Cézár saláta, illetve lazacos fusili, én ez utóbbit választottam. A tészta nem volt valami ütős, nem nagyon volt ízesítve, és nekem nagyon hiányzott mellőle a citrom, amellett az adag is meglehetősen kicsi volt, pedig nem vagyok hatalmas étkű. Először még gondoltam, semmi baj, kérek a felszolgálóktól citromot, de annyira nem jártak felénk, hogy esélyünk sem volt elcsípni őket, az asztaltársaságot viszont emiatt nem akartam otthagyni. A felszolgálók egyikünknek rossz főételt hoztak ki, nem azt, amit rendeltünk, ami persze nem nagy ügy, mert kicserélték, viszont ez is azt jelezte, hogy nem igazán figyeltek a vendégekre. A desszert szintén nem volt nagy szám, egy almás pite-kocka szerűség, vanília sodóval, pici volt a süti, és főleg tésztából állt, ami nem volt rossz, de jó sem, megettük, elfogyott, ennyi. . . mély nyomot nem hagyott bennem. 4 menüért és 4 italért (víz, Cola) szervizdíjjal együtt 9000 Ft-ot fizettünk. Ár-érték arányban azt gondolom, nem volt valami kedvező ebéd, mert ennyiért vagy ennél akár olcsóbban is, a környéken tudtunk volna több helyen is jobbat enni.