Nem az ételek, italok miatt járunk oda persze. A hangulat jó, árak elszálltak. A minőségben képest pláne. Szóval nem kell ott enni, inni, csak koncertezni.
Idén nyáron egy hatalmas bulin voltunk a barátainkkal a Budapest Parkban. Az I Love 2000's partiján buliztunk, ami fergeteges volt. Én minden pillanatát élveztem. Irtózatosan sokan voltak bent a Park területén, de a jó buli miatt ez minket cseppet sem zavart, maga a hangulat 100 %-on volt.
Az italpultok mellett álltunk, így láttuk mikor vannak ott sokan, mikor tudunk hamarabb italhoz jutni - szóval nekünk ezzel sem volt problémánk. Belépéskor amúgy nagyon átnézték a táskáinkat, minden fakkját meg kellett mutatnunk. Nekem óriási élmény volt, minden fellépő tetszett.
Nem ajánlom senkinek a BuadapestParkot, iszonyatosan nagy tömeg van, fél órát kell sorban állni egy sörért, feleannyi ember lenne az ideális egy ekkora helyen! A szervezőnek csak a pénz számít, élvezhetetlen, ekkora tömegben nem lehet szórakoznik! A vonat zaja zavaró a koncert közben, irreálisan drága hely! Többet biztos nem megyünk oda!
Bödöcs Tibor előadását néztük meg, melyet itt a Budapest Parkban tartott meg a virus miatt. Nagyon kellemes kerthelyiség,jó megközelíthetőséggel. Egyetlen hibája, hogy a vonat zaja olykor elnyomta az előadó hangját. Gondolom a hangos koncerteket nem zavarja. Az ital kinálat megfelelő volt, de borzalmasan drága.
Annyit a profi hangtechnikáról, hogy a scooter koncert élvezhetetlen volt és a mély hangon kívül a közép és magas nem nagyon szólalt meg a hangfalakból! A profinak mondot technika úgy szólt hogy a koncert felétől eljöttem. Vagy a hangmérnöki stáb nem végzett jó munkát.
Arról nem beszélve hogy sörrel, borral sikeresen meglocsolnak és a cigaretta füstöt okádó emberek nincsenek senkire tekintettel a kijelölt dohányzó helyeket szinte senki nem használja, annál inkább a küzdőteret!
A Budapest Park az egyik legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhely a városban, minden korosztály és többféle érdeklődési kor számára. Hétvégén egy családos gyermekprogramon vettünk részt, sport- és kézműves foglalkozásokkal, Gryllus Vilmos koncerttel, többféle egyesület bemutatójával. Korábban rockkoncerten jártunk itt.
A színpad úgy van kialakítva, hogy 1,80 m magasság alatt nem látni normálisan. Ha előre mész, túl magas a színpad, kitörik a nyakad, ha hátra mész, akkor nem látsz az előtted lévőktől, ha még hátrább mész, akkor meg csak hangyákat látsz a színpadon. A teraszok viszont ilyenkor VIP szektorokká válnak, és lezárják őket az átlagos földi halandók elől. A hétvégén ide is szabadon fel lehetett menni, ezért tudom, hogy a terasz elejéről viszont egész jó a rálátás a színpadra. Az étkezőhelyen a hátsó traktusban, egy kis dombon kaptak helyet. Többféle népszerű fast food van: Kolbice, KFC, grillsütöde (vasárnap nem volt nyitva). A mosdók is itt leghátul vannak, koncert idején - a vendégek számához képest - túl kevés van a WC-ből. A nézőtér 2 oldalán vannak az italbeszerző helyek, hosszú pultok formájában. A teraszon van olyan italpult, ahol kizárólag érintős Mastercard kártyával lehet fizetni, készpénzzel vagy hagyományos kártyával nem. Szintén láttunk olyan csocsóasztalt, amelybe a labdát pay pass-os kártyával lehetett megvenni. Haladunk a korral! A kiszolgálás minden helyen unott, érdektelen, megfáradt volt, pedig aznap este jöttek a focimeccsre szurkolni, szóval még el sem kezdődött az igazi pörgés. A KFC-nál vettünk smart boxokat 690 Ft-ért (ital nélkül). A bundás csirkemell filé és a szárnyak is csípősek voltak, így a gyerekeknek nem igazán volt megfelelő.