Ezek a kiadós főételek, amelyekkel bőségesen jól lehet lakni, náluk nincs kisadag. Persze az is tény hogy akár csak 2-3 olcsóbb feltét választása esetén is könnyen elérjük a 2000 Ft-os árhatárt, ami nem mondható olcsónak. Tálalás tipikus Buddhás papírdobozban, helyszíni étkezés és elvitel esetén is, eldobható legolcsóbb fapálcikával, aki viszont európai evőeszközzel szeretne enni, annak csak műanyag akad. Szerepelnek még az étlapon különböző thai levesek (kókusz, Tom Yun, thai csirke) 690-1190 Ft között. Annak ellenére, hogy a konyha egy légtérben van az asztalokkal, nincs erős ételszag, viszont a hőmérséklet szabályozása és a szellőzés egyáltalán nem megoldott. Szellőztetés = ajtó kinyitása a vendégekre, azonnal bedől a hideg. Ha viszont zárva az ajtó, akkor a pici helyiség nagyon gyorsan bemelegszik, befülled a gőztől. Ottjártamkor éppen kifogyott a csirkehús és a tofu is, bár nemsokára pont érkezett a szállítmány, addigra már túl voltam a rendelésen, így vegetáriánus verziót választottam: sült rizs alapon kukorica, bambuszrügy, ananász. A pultos ifjú hölgy magyar, a szakács thai, ő alig beszél magyarul. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, a hölgy nagyon barátságos, gyakorlatilag végig mesélt, amíg ettem, elég sok érdekes kaland megtörténik velük itt a bulizós negyedben. Éjszaka is nyitva vannak, főleg a péntek és a szombat esték szoktak húzósak lenni. Üvegpohárban kaptam egy pohár vizet, amit nagy megtiszteltetésnek vettem, mert hivatalosan csak papírpoharaik vannak.