A fő profil, ahogy a neve is mutatja, a disznóhús, ezen belül is a bécsi szelet, avagy az igazi "rántott hús", a klasszikus Wiener Schnitzel. 2100 Ft-ért kap az ember egy 35 dkg-os, 5 mm vastagságú disznókarajt, amelyet 4-féle morzsában bundáznak, majd 3 féle zsiradékban sütnek ki. Hozzá burgenlandi kiflikrumpliból készült újhagymás krumplisaláta jár. Nálam sajnos nem volt teljes a boldogság és elégedettség, ugyanis a hússzeletben voltak zsírosabb, rágósabb részek, valamint a krumplisaláta nagyon kevés volt ekkora hús mellé. Kb. a hús 1/3-ához lett volna optimális a mennyiség, mivel spóroltam, így a feléhez beosztottam, majd a hús másik felét elvittem, mert már nem bírtam megenni. Kenyeret vagy tartármártást plusz díjért lehet vásárolni, vagy akár még egy adag krumplisalátát, de úgy gondolom, ebbe az árba beleférne egy megfelelő, arányos mennyiség is. Szintén 200 Ft-ot kell fizetni, ha az ember elvitelre kéri az ételt. A bécsi szeleten kívül lehet kapni abált disznófejet is orral, de amikor ott jártunk, egyetlen bevállalós halandót sem láttunk, aki ezt ette volna, mindenki rántott húsozott. A kiszolgálásban nem volt semmi extra, több hölgy szorgoskodott a sütőpultnál, felvették a rendelést, aztán kiadták, különösebben kedvesek vagy mosolygósak sem voltak.