Kiváló 2015. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Buja disznók pont olyan, mint a híre. B. Lajos újabb zseniális ötlete, melynek értelmében „A Séf utcája” tőszomszédságában megnyitott egy elsősorban rántott húsokra összpontosító kifőzdét a Hold utcai vásárcsarnok emeletén. A hús hatalmas és jól készült, finom hozzá a krumplisaláta. 2200 forintért nagyon korrekt, két ember is jóllakhat belőle. Tartanak a rántott bordán kívül rántott fület meg abált malacfejet, szóval belevaló buja disznókajákat. Ottjártunk idején a tulaj is a Buja disznók körül sertepertélt, ellenőrizte az ügymenetet s kérdezgette a vendégeket, hogy elégedettek–e. Bizony elégedettek voltak. Akárcsak mi.
Egyik nap úgy határoztam, hogy itt ebédelek, már régen ki akartam próbálni az éttermet. Miután a rántott húst nem annyira szeretem, mint amennyire egészségtelen, a szalontüdő mellett döntöttem. Serpenyőben érkezett az étel, mikor rövid várakozás után a keresztnevemet kiáltották. Kiválóra sikerült...
Végre eljutottunk Bíró Lajos mester Hold utcai piacon lévő kajáldájába is. Több ok miatt is adódott a párhuzam egy másik, szintén alapvetően rántotthúsáról elhíresült, bádogról nevezett piaci kajáldával. A médiatámogatottság mindkét helynek abszolút megvan, szerintem nem is tudnék mondani még...
Végre mi is eljutottunk ebbe a klassz street food vendéglátóipari egységbe.Természetesen a híres rántott húst kóstoltuk meg. Valóban nagyon finom, abszolút a régi vasárnapi ebéd feeling jött elő. A húsi irdatlan nagy, a krumpli saláta viszonylag kicsi...miután csak ettük , ettük és...