Úgy hírlett, hogy itt lehet majd minőségi steaket kapni mindenki számára elérhető áron. Mielőtt tovább fonnám a szót, jelzem, hogy az említett info sántíthat, s nemcsak azért, mert a Bull’s Eye-jal egyáltalán nem voltunk megelégedve, hanem azért is, mert működik egy Mészár Steak Kitchen a Károlyi utcában, melynek kötődése Gál Józsefhez egyértelmű. Gondolom, ha már van egy kialakított, magas presztízsű márkaneve, csak nevére vette volna ezt az új helyet is. De akár így van, akár úgy, ezt hallottam rebesgetni. Lássuk, most már, hogy mit is ettünk. Három fős csapatunk több helyről válogatta össze a kóstolt ételeket, a steakestől egy szív körüli húsból készült darabot kértünk (3500 ft), a felszolgáló állítása szerint hasonló a textúrája a bélszínéhez. Ehhez képest igencsak rágós volt és nagyon nem nézett ki 30 dkgnak. A köretként kért kukorica kifejezetten gyenge volt, semmi zsengeség, inkább száraznak mondanám, ennél jobbat kap az ember a bármelyik bevásárlóközpontban. Egy harmad csőre (! ! ! ) felszámoltak 750 forintot (! ! ! ). Igen, nem tévedés, ennyit. Két kis darab jalapeno paprika 780 forint volt, 390-ért darabja, nem volt rossz, de nagy élményt nem nyújtott. Egy pohár borra (tán másfél deci) Gere Portugieser 700 ft-ot fizettünk. Drágán ettünk gyenge ételeket itt, a legrosszabb élmény volt eddig a Hold utcai csarnokban. Reméljük, hogy emelni fogják a szintet, mert ezzel a teljesítménnyel közel lehet a csőd, holott az intézményen belül igencsak szükség van egy jó steaksütőre.