Átlagos 2016. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. november 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hold utcai Belvárosi Piacon dőzsölhetnek a gasztro-turisták. A Bull's Eye emlékeim szerint elsők között nyitott meg a galériaszinten, de valahogy nem került rá sor a korábbi látogatások során. Tény, hogy nem is hallottunk, olvastunk róla egyértelműen pozitív véleményeket. De ha már itt jártunk, mégis úgy döntöttünk, kipróbáljuk. A korábbiakhoz képest az árak mintha csökkentek volna. Ebédidőben 2 fogásos napi menüt kínálnak, leves+főétel 2390 Ft, ami azért olcsónak nem nevezhető. Emellett 1490/1690 Ft-os áron ún. Bullseye specialitásokkal is kirukkoltak. A magam részéről konfitált kacsacombot kértem, kollégám disznótorost lilakáposztával. Az én választásom tűnt jobbnak. Az elég méretes kacsacombot pirított házi kenyérszelet alapra halmozott lilakáposztára helyezték rá. Mellé köretként még egy nagy adag salátát is kaptam, amelyben a zöldsaláta és káposzta mellett párolt sárgarépa is volt. A saláta és a kacsacomb nem igazán passzolt egymáshoz. A kacsa kissé túl volt sütve, emiatt a húsa száraz lett, a bőre viszont mégsem lett ropogós. A kenyér szétázott a káposzta alatt. Egy kis áfonyadzsemet is helyeztek a fatálra, ez boltinak tűnt, nem házi, a túl édes fajta. Összességében egynek elment, és abszolút kiadós volt, de gasztronómiai csúcsteljesítménynek semmiképpen sem nevezném. Az ételekre való várakozás idejére mintegy előételként egy grátisz mini hamburgert is kaptunk. Az asztalra helyezett szódavízért szintén nem kellett fizetni. A kiszolgáló hölgy nagyon kedves volt. Az ételekre nem kellett sokat várni.
Nagy várakozás előzte meg a Bull’s Eye nyitását részemről és barátaim részéről. Ha stimmelnek az infok az üzlet mögött Gál József áll, aki Magyaország egyik legjobb hentese, mi is tőlük vettük a pár éve a Szilveszter egyik legnagyobb attrakcióját, egy gigantikus érlelt T Bone Steaket, amit...