Új még a hely, dekoráció semmi, jobb oldalon könyöklős bárpult, bal oldalon normál asztalkák. A kiszolgáló pulton 2 db 2 rekeszes hőtárolós fémtál, fedőjével letakarva. Éppen alapanyagot, árut hoztak, melyeket ugyanazon az ajtón lehet csak behozni, ahol a vendégek is bejárnak. A választék szűkös, az ajtó körüli gyenge minőségű szkennelt fotókon lévő ételeket meg lehet rendelni, de várni kell rájuk. A gyors fogások között kurkumás rizs, 2 vega és 1 csirkés fogás szerepelt mindössze. Csicseriborsó, zöldség curry és egy chicken tikka massala szerű fogás. Két főétel és 1 adag rizs indiai kenyérrel 1000 Ft, tényleg nem drága. Tálalás 3 rekeszes műanyag tányérban, de a szakállas, turbános, magyarul alig beszélő indiai (szikh? ) fiatalember ügyetlenül egy kupacba halmozza az ételeket, ahelyett, hogy ízlésesen a rekeszekbe helyezné fajtánként elosztva. A chapati gyenge minőségű, száraz, mintha teljes kiőrlésű vagy tönkölylisztes lenne, közepe egy foltban feketére égett. A közben beérkező főnöknek kinéző másik úriember jelzi, "multi-grain", többféle lisztből készült, ez nagyon egészséges és finom. Hááát. . . Evőeszközt nem az alkalmazott adott, hanem én szedegettem össze a pult melletti evőeszköz tartóból. A csirke egy kicsit csípős volt, bár azt az információt kaptam előzetesen, hogy nem csípős. A curry-ben a paradicsom mintha utólag lett volna rádobva, nem volt megfőve, de a fűszerezése kellemes volt. A durva csíkokra vágott hagyma eléggé túldominálta az egész ételt. Kiadós volt az étel, egyszer meg lehetett enni, de ennél semmi több. Szerencsére van a városban jó pár klassz indiai étterem, még ebben az árfekvésben is (pl. Hathi).