Mert gyarló emberek vagyunk és az étkezési szokásainkat is szinte az ittjartam határozza meg. Már megfigyeltem magamon az egyedfejlődésem változásait, be akarok menni egy étterembe, betegesen előkapom a telefonomat, áá, nem jó, itt egy éven belül voltam, menjünk máshová. . . Na, és ezen az elven jöhet megint a Burger King. Allee. Késő délutáni mozi, hosszú a film, az ember talán meg is éhez közben, a nagy emóciók sok energiát emésztenek fel, kijön a moziból, az éttermek ravaszul itt vannak elhelyezve a mozi kijáratánál, hát eszik. Egymás mellett a Burger King és KFC, de az egyik nemrég volt, a másik előtt meg nagyobb sor áll. Nem is értem. . . Mindenki rászokott a Burger Kingre, a KFC meg már nem jó? De én is soros leszek, nagyon jól kommunikált az eladólány,. irtó rutinosan rátapintott, hogy mit szeretnék, miből mennyit, gördülékeny volt a rendelés, és a 167-es sorszám is felkerül a várakozó táblára, amit sóváran lehet figyelni. Közben a nejemnek nem volt ehhez kedve, ő elment inkább haza. Na, de egyszer csak megszólalt a 167-es bűvös szám, én, mint aktuális nyertes peckesen lépdelek, elhúzom kajánul a szagokat a többi sóvár orra alatt, és középkori barbár módjára nekiállok marcangolni a kajámat, ami ebből állt, hogy: Chi Che Bac King ME =0, Chi Che Bac King 3449 forint, köz krumpli 1, Nagy narancslé 420, BBQ szósz 230, 8 db hagymakarika 1040. . . Ez így összesen 5140 forint. Vacsoráztam egy gyorsétkezdében.