Szóval, jöttem hazafelé valahonnan Nógrádból, és ha az emberre rásötétül, egyre jobban töpreng, hogy valahol enni kéne valamit. Ilyenkor mindig győzködöm magam, hogy az út mellett valami benzinkút, evőhely. . . áá, az piszkos, még kezet mosni sem lehet rendesen. . . valami falu az út mentén. . . vagy bírjuk ki már hazáig.
. . aztán így megy az mindig, amíg pl. a Hungária körúton a Thököly út után, na, hát itt van, hányszor álltam már meg itt, na, és nem jó ez? De, jó. Az autóban evést nem annyira kedvelem, hogy berendeljek magamhoz valami zsírosat, morzsásat az ölembe, legyen zsíros, mustáros a trikóm, nadrágom meg morzsás minden. . . egyszer pl, be is borítottam a frissen kapott forró kávét a fehér nadrágom közepébe a tartóból. . . szóval, inkább beültem. Ez a Burger King egy benzinkúttól rejtve áll a Hungária autófolyamának partján, de futó étkezésre teljesen alkalmas. Szeretem a hagymakarikákat, persze, azt is kértem a szokásos akármilyen nevű menüféle mellé, meg általában mindig narancslevet iszom cola helyett. Jó volt, megtömtem a fejemet, a fejemen keresztül meg a hasamat is, aztán nagy emésztések közepette gurultam tovább hazafelé.