Az étlap hamburgerekre épül, húspogácsával, csirkével, vegetáriánus változatban vagy pulled pork-kal. Az árak átlagosnál magasabbak, s ezért az átlagosnál gyengébb minőséget kaptunk. A napi menü, ami a legkedvezőbb választás 1690 Ft, és csak 1 féle, standard marha hátszínből készült, legkisebb húspogácsás hambi választható. A mediumra kért hús nyers maradt, a füstös íz túltengett, elnyomta a többi ízt. A steak burgonya közepe szintén nyers maradt. A zsemle száraz volt, hiába pirítottak rá, több naposnak tűnt, ez is komoly gyengeség. Minden extra feltét, "rátét", szendvicsbe való +300 Ft-ba kerül, ami egy vékonyka szelet sült bacon-ért vagy egy kis coleslaw salátáért, 1 szeletke sajtért elég erős túlzás. Még ha finom lett volna az étel, a menü mennyisége egy főétkezésre akkor sem elegendő, túl kicsi az adag. A krumplihoz nem jár mártás vagy ketchup, csak plusz pénzért rendelhető. Nem a pultnál szolgálnak ki, hanem kijönnek az asztalhoz, ám ez nem igazán derült ki, a szomszédos asztalnál ülőktől tudtuk meg. A kiszolgálás nem figyelmes, esetleges, később is nekünk kellett vadászni a felszolgáló lányra. Ha a benti részben nem ül senki, viszont a teraszon több asztalnál is vannak vendégek, akkor elég logikusnak tűnik, hogy nem a pult mögött a hátsó konyhában kellene lennie a személyzet minden tagjának. . . ennyit a figyelmes szervizre. A dobozos kólák fémdoboza - a teteje - mocskos volt, az asztalokon nem volt kitéve szalvéta, volt viszont hamutartó, az asztalok a teraszon kissé ragacsosak voltak, az étlapok szintén, a műanyag bárszékek lába billegett. A tavalyi leves és desszert napi kínálat eltűnt az étlapról, miközben az árak emelkedtek. Csalódás volt, sokat romlott a színvonal, nem ajánlom.