Jó 2014. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. február 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kommunikatív kedves csapat viszi a nemrégiben nyitott új hamburgerezőt, elcsevegünk arról, hogy mit hogyan készítenek, például, hogy az Angus Burger esetében csak átengedik szálirányban a húst darálón, faggyúval, de nem gyúrják. Igényes, de egyszerű a dizájn, vannak menüakciók, pl. az extrább burgerhez adnak egy napi levest 100 ftért. Egy alapburgert kértem, mint általában, abból kiindulva, hogy annak is jónak kell lennie, (990 ft). A burger remek volt, az egyik legjobb hamburgerélményem. A buci nem tucat-amerikai, de könnyed, puha, jól rápirítanak. Alapból mediumra sütik a húspogácsát. Jóféle ízesítőket tesznek bele, többek között valami karamellizált hagymát is.
Több mint 1 évvel ezelőtt jártunk már itt, szintén kollégákkal, hétköznap ebédidőben, s bár akkor sem ájultunk el összességében a helytől, de nem is volt annyira rossz, szóval érdemesnek tartottuk az újbóli felkeresésre. Így utólag azt mondom, hiba volt, jobban tettük volna, ha valami mást...
A Belvárosban jártamban-keltemben az a benyomásom, hogy megsokasodtak az "újragondolt" hamburgerező helyek. Nem a nulla eredetiséget mutató, egyenhamburgert és egyenmosolyt kínáló, tényleg junk food-ot toló helyekről van szó, hanem trendi, eredetien - vagy eredetinek szeretne tűnni - berendezett,...