2016. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 24.Ajánlom a helyet másoknak is!
A minőségi kolbászozókat meg kell látogatni, ez elvi kérdés. Legalábbis annak, aki ínyencnek tartja magát. Kezdetben valaha ugyebár a kb. két éve nyitott Faszaládé (remek volt!), majd jött a Töltő (ez tán még jobb) s most itt van a Butifarring, mely egy barcelonai hely testvére, ez a kettő van belőlük a világon összesen.
Örülnék, ha megmaradna, de sajnos ritkán látok bent embert. Van vagy két hete, hogy benéztem ide, de annyira bosszantott, hogy a 990 forintos alapjáratú kolbász nem kapható, hogy kifordultam, nem akartam csirkéset kérni, az egyrészt drágább (1290), másrészt nem rajongok érte, a gombás meg a gorgonzolás 1500 volt, azt sokallottam.
A minap arra járva ismét benéztünk egy kedves kulináris kalandtársammal, megegyeztünk, hogy elosztunk ketten egy hiper-hotdogot, ahogy nevezni szoktam ezeket az extra minőségű szendvicseket.
A csirkés volt a legolcsóbb, a 990 forintost le is vették a étlapról. Úgyhogy rendeltünk csirkést. A kolbász és a zsemle nagyon jó volt, az ízesítő szósztól nem voltam oda, a Töltő messze jobb ebben. A kiszolgáló kommunikatív, de azért nem mindig találja meg az adekvát reakciót. Amikor társam azt mondta jóindulatúan, hogy mi majd jó hírét visszük a helynek, egy szóval sem mondta, hogy köszönöm, sőt, mintha kicsit elhúzta volna a száját, azt üzenve, hogy „áh, az úgysem sokat számít.” Elemi udvariatlanság ez, ugyebár. No mindegy, a hely nem rossz, szerettük az egyszerűséget is, tartanak vagy 5 féle kolbászt szendvicsben és spanyol sört. Meg némi üdítőt. De ez kevés lesz a megmaradáshoz, különösen, ha az ösztönös, vélhetően nem rosszindulatú arroganciát is hozzátesszük.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Butifarring Budapest további értékelései
2017.01.11egyedül
A Múzeum körúton, a Nemzeti Múzeummal szemben, az Antikvárium mellett található "kolbászda". Nevezhetjük nemzetközi cégnek is, hiszen a másik egységük Spanyolországban, Badalona tengerparti városában (Barcelona közelében) található. A fő profil a sült kolbász, pontosabban különleges kézműves...
2016.07.15egyedül
Nagyon tetszett, finomak az ételeik! A krumpli a kedvencem! :) Ajánlom mindenkinek, aki egy gyors ebédet, vagy uzsonnát szeretne enni éttermi színvonalon, de megfizethető áron. Jó helyen van, szép kilátással. Amikor én jártam arra még nem volt kiülős rész, de tervezték, hogy lesz. Mivel bent...
57.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval