Magyar tulajdonosú, budapesti kézműves pékség, amelyet a II. kerületi Keleti Károly utcából ismertem. Az utóbbi időszakban úgy tűnik, stratégiát változtattak, és elkezdtek ők is bővülni, hálózatot építeni. Magam is meglepődtem, de a közelmúltban Újlipótvárosban megnyitott pékségük már bizony a 10. egységük lett.
Van egy kis kiülős asztalkájuk, de egyébként inkább elviteles hely. A benti részt elfoglalja a kiszolgáló pult és hát a termékek. Kenyerek, édes és sós péksütemények. Amiket vásároltam: 3 db mini fonott kalácska (250 Ft/ db), szilvalekváros papucs (590 Ft). Hátrány legalábbis számomra - , hogy kizárólag hétköznapokon, és csak 18 óráig tartanak nyitva. Nem a tulajdonosok dolgoznak a pultban, hanem alkalmazottak. Az ifjú hölgy kedves volt. Árban középkategóriásnak tartom. Minőségben nem éri el véleményem szerint a top hazai kézműves pékségeket, de a prémium kategóriában stabil a helyük. A rétesek 950 Ft-ba kerülnek, a gyümölcsös Danish 890 Ft, a Galette 850 Ft. Szóval vannak olyan érdekesebb péksütik is, amelyekkel nem találkozunk minden sarki pékségben. Teljes kiőrlésű és cukormentes pékáru is volt, kakaós csiga és túrós batyu (850 Ft).