Szomorú hír volt a hazai gasztronómiában, amikor 10 év sikeres működés után 2022. áprilisban bezárták Bíró Lajos éttermét, a Vendéglő a KisBíróhoz éttermet a XII. kerületi Szarvas Gábor téren. Mára alig lehet ráismerni a helyszínre, ugyanis Aeden (ejtsd: Éden) néven egy családbarát egészségközpontot, fitness stúdiót hoztak itt létre, amelynek van egy kis kávézója is.
Az egyértelműen látszik, hogy az új tulajdonos tőkeerős, hiszen nagyon sok pénzt tettek bele a helybe, minőségi alapanyagokkal egy igényes, színvonalas helyet hoztak létre. A vonzó kültér mellett a beltér egy kissé élettelen, szürke volt, értem ezt a kávézóra. Egyetlen nagy közös fenyőfa asztal van, azt lehet körbeülni. Az asztalon utazási magazinok. A falon lévő faládák üresek, kivéve egyet, amelyben néhány kókuszdió volt. Dekoráció vagy alapanyag? Ez nem derült ki. A bejárat előtt parkoló található. Van teraszuk is. Az eszpresszó 800 Ft-ba került. Az itallapon a smoothie-k voltak izgalmasabbak, amelyek Porsche Turbo fantázianevet kaptak (3200-3800 Ft).