Élő cserepes növények is vannak. A külcsín jól megkomponált, igényesen kialakított, bár eredetinek nem mondanám, az elmúlt 2-3 évben jópár hasonló stílusú, irányvonalú bisztrót kreáltak a belsőépítészek. Ezt nem elítélendő véleményként írom, hanem csak mint személyes benyomást tartottam fontosnak megemlíteni. Az L alakú bisztrónak nincs terasza, ugyanakkor a belső tér szellős, kellemes, nagy a belmagasság. A nyitva tartási időt nem sikerült az internet alapján kinyomozni, de délelőtt 10-kor már nyitva voltak. Az étlap mediterrán-spanyol, bisztrós-báros jellegű. Üdítő, könny, fiatalos, egészséges. Két féle panini szendvicset, többféle tapast (690 Ft-tól felfelé) - olívabogyó kaprival, kacsamáj pástétom fügével, padlizsánkrém, juhsajtkrém, porchetta, tejszínes spenót stb. , tojásételek, köztük Egg Benedict is (650-1690 Ft), francia, bécsi vagy gourmet reggeli (1990-2990 Ft, amely tartalmazza a kávét és 2 dl frissen facsart narancslevet is), levesek, saláták. A beharangozóban azt ígérik, hogy itt egész nap lehet reggelizni és tapas-ozni is, ami elég csábítóan hangzik, mert itt a bulinegyedben nem mindenkinek reggel kezdődik a nap, sokaknál összekeverednek a napszakok és az időzónák. Két fiatal pultoslány szolgálja ki a vendégeket, mindketten kedvesek, mosolygósak. Nem a pultnál kell rendelni, hanem az asztalnál történik a ki- és felszolgálás. Perté kávét főznek, ami nem olyan nagy különlegesség, nem specialty kávét főznek, de ez számomra nem jelentett hátrányt. A cappuccino finom volt (650 Ft). A szendvicsek közül a porchettás paninit választottam, ami grillezve érkezett, friss rukkolával, 2 féle olívabogyóval, a szendvicsben szárított paradicsommal feldúsítva. Tiszta, igényes, kifejezetten kellemes és barátságos légkörű hely, én drukkolok nekik és ajánlom.