A palacsintáról nevezett kávézó

Café Blini BudapestCafé Blini Budapest a térképen

Kiváló 2022. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Fiatalos, barátságos, vagány kávézó a II. kerület vízivárosi részén. Érdekes módon közvetlen szomszédjuk egy cukrászda, amely szintén nagyon jó benyomást tett rám. A teraszok szinte összeérnek, de úgy tűnik, jó szomszédság alakult ki a két vendéglátó egység között. A közös pont talán a kávé, amely mindkettő műintézményben kapható. A Bliniben újhullámos kitűnő minőségű kávét főznek, a Casino Mocca remek budapesti kávépörkölőtől. Az eszpresszó 460 Ft, a latte 760 Ft. Tetszett, hogy az itallapon szódavíz is található, nemcsak a drága üveges üdítők és ásványvizek.
Ételek terén hideg bisztrós kínálatot találni, melyek helyben készülnek: croissant szendvics (750 Ft), napi leves (890 Ft), spenótos-sajtos, illetve spárgás quiche (940 Ft). Péksütik terén szintén croissant-t ehetünk, többféle ízben, de volt néhány házi sütemény is: cookies kekszek, a hűtőben pohárkrémek.
Barátságos kiszolgálás.
Akár a teraszon, akár a beltérben kellemes időtöltés itt egy kicsit elüldögélni, akár magányosan, akár társaságban. Az árfekvés is korrekt szerintem.
Csont nélküli 5 pontos hely volt számomra.
A Blini az orosz palacsinta neve, elvileg azt is lehet kapni náluk (étlap szerint 780 Ft), de nem tudom, mennyiben más, mint a magyar palacsinta és pontosan hogyan néz itt ki.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Café Blini Budapest - EgyébCafé Blini Budapest - EgyébCafé Blini Budapest - EgyébCafé Blini Budapest - EgyébCafé Blini Budapest - EgyébCafé Blini Budapest - EgyébCafé Blini Budapest - EgyébCafé Blini Budapest - EgyébCafé Blini Budapest - EgyébCafé Blini Budapest - Egyéb
Hotel Visegrád - Örökifjak - hétköznapi wellness pihenés
Hotel Visegrád