2016. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. február 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
A torkos csütörtök előtt túl későn kapcsoltunk, ahová eredetileg szerettünk volna menni, már sajnos nem volt hely. Így a közeli és még nem kipróbált helyek közül a Dorottyára esett a választás.
A honlapot nem frissítik, így azzal, hogy palacsinták egyáltalán nincsenek, csak a helyszínen szembesültünk. A speciális palacsintasütőt ugyanis kinn működtetik az épület előtt, ahol éppen valamilyen közműépítési munkák zajlanak, elég nagy porral (és zajjal is, bár ez nem befolyásolná a sütést), ezért nem tudják használni. Ennek következtében a desszertválaszték erősen megcsappant, és az előre kinézett hortobágyi palacsinta is ugrott.
A hely és a konyha is leginkább a turistákra specializálódott, ami a Vörösmarty téren egyáltalán nem meglepő, azonban a kínálat elég egyszerű, a néhány tipikus turista-csalogató magyaros fogások mellett leginkább olasz ételek tűnnek fel, ezen belül is sokféle pizzát kínálnak. 4 féle leves, 7 előétel, saláták, szendvicsek, tortillák, nem túl izgalmas főételek és tészták (4-ből 4 spagetti). A bazsalikomos mozzarellás paradicsomleves egészen jó, a francia hagymaleves inkább átlagos. A pizza vékonytésztás, ropogós, átlagosnál nagyobb méretű, ránézésre kb. 40 cm-es átmérőjű. 13%-os szervizdíjat számolnak fel, amit nem kedvelünk sem itt, sem máshol.
Az ár-érték aránynál a normál árakat vettem figyelembe, alapvetően nem olcsó hely. Összességében inkább 3,5 az értékelésem, de felfelé kerekítettem.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (12)
Még több kép (2 db)
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós