Cafe El Mondo Budapest

24 fotó

2 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Hotel Nagyerdő Debrecen
Hotel Bonvino Badacsony - Kedvezményes 3 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony
Palace Hotel Hévíz - Szilveszter
Palace Hotel Hévíz

Cafe El Mondo Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100362 feltöltött kép
Kiváló 2016. november 27.egyedül járt itt
A Wesselényi út körúthoz közeli szakaszán működő minden szempontból remek, színvonalas és barátságos kávézó. Már reggel 7. 30-kor nyitnak, így akár munka vagy iskola előtt is be lehet ugrani egy jó kávéra. A kávé remek, olasz, világos pörkölésű. Egy eszpresszó 390 Ft-ba kerülő, a cappuccino 2 méretben kérhető 520/580 Ft-ért.
Cafe El Mondo Budapest - Külső képCafe El Mondo Budapest - Étel/italCafe El Mondo Budapest - Étel/italCafe El Mondo Budapest - Étel/italCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - Étel/italCafe El Mondo Budapest - Étel/italCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - Külső képCafe El Mondo Budapest - Külső kép
Még több kép (12 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2661 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29190 feltöltött kép
Kiváló 2016. július 5.barátokkal járt itt
A Café El Mondo-ba véletlenül akadtunk bele, annyira jól nézett ki kívülről (is), hogy muszáj volt bemenni. Mondtam az új hullámos kávék terén még járatlan aradi turnétársamnak, hogy itt biztos csúcskávét fogunk inni. Valahogy látszott a dizájnon. Így is lett. Kértünk a kávén kívül egy sört is, amit magunkkal vittünk, mert aznap mindketten vezetni szándékoztunk még.
Cafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - MosdóCafe El Mondo Budapest - BelsőCafe El Mondo Budapest - Étlap/itallapCafe El Mondo Budapest - Belső
Még több kép (6 db) >>