Ajándék kávé

Café Fiori BudapestCafé Fiori Budapest a térképen

Kiváló 2024. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. október 6.
A szomszédos vietnami étterem után egy újabb "listás" helyre jöttem, a Café Fiori is a - reklámok, ajánlások alapján - a meglátogatandó helyek között szerepelt már nálam egy ideje. A Dohány utca körúthoz közeli szakaszán lévő 2 szintes kávézó a VIntage Garden stílusát hozza egy az egyben, rózsaszín, púderes színvilág, rengeteg virágdísz, habos-babos kiegészítők, tökéletes selfie-helyszín mindenkinek, aki ezt szereti. Nekem ez már túlzás volt, egyáltalán nem az én világom. Lánybúcsúk, csajos baráti beszélgetések, romantikus randik helyszíne lehet. A hely tulajdonosa, személyzete és a látogatók többsége is külföldi. Az alap kávék mellett ízesített lattékat (1890-2000 Ft), teát, limonádét, shake-et, smoothie-t készítenek, valamint klasszikus és Barbie mimózát. Ételek terén egyrészt édességek, desszertek szerepelnek a kínálatban, waffel, brownie, tiramisu, lávasüti vanília fagyival, erdei gyümölcsökkel (4500Ft !) , mousse (4000 Ft !), többféle croissant. Az árazás néhol megdöbbentő, pl. a pisztáciás töltött corissant 3000 Ft. Ezeken kívül reggeli ételeket, brunch fogásokat is lehet enni, tojásételek, toast, granola, és effélék szintén meglehetős árazással, a sima rántotta 3200 Ft-tól indulva 4800 Ft-ig.
No, de most jön a meglepetés. A kedvesen mosolygós fiatal pultos hölgy angolul elmondta, hogy ha írok értékelést, akkor a kávé vagy egy ital ingyenes. És persze nem kellett 5 pontos értékelést írni, hanem ahogy érzem. Még pár fotót is fellőttem, úgyis fotóztam ide is az értékeléshez. Így a finom, jó minőségű kávéból készült, bársonyos cappuccinót ingyen kaptam (1390 Ft helyett).
Összességében egy kétségtelenül túlárazott hely, de igényes, tiszta.
A mosdó is nagyon dizájnos.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Café Fiori Budapest - Étel/italCafé Fiori Budapest - Étel/italCafé Fiori Budapest - Étlap/itallapCafé Fiori Budapest - BelsőCafé Fiori Budapest - BelsőCafé Fiori Budapest - Étlap/itallapCafé Fiori Budapest - Külső képCafé Fiori Budapest - Étlap/itallapCafé Fiori Budapest - BelsőCafé Fiori Budapest - MosdóCafé Fiori Budapest - BelsőCafé Fiori Budapest - Étel/italCafé Fiori Budapest - Étel/italCafé Fiori Budapest - Étel/italCafé Fiori Budapest - Belső
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Szilveszter
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Két éjszakás ajánlat
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós