A sokadik Frei kávézó a Blaha Lujza tér közelében, a Nagykörúton nyitott meg, amely elég nagy alapterületű, több asztalka van 2 helyiségben. A beltér nem okoz meglepetést azoknak, akik szoktak Frei kávézókban járni, itt is az egzotikus dekorációval találkozhatunk, ami már a lánc védjegyévé vált.
Egy nagyon kedves fiatal lány szolgált ki, együtt ismerkedtünk az új helyszínnel. A nemzetek sütijei közül elég sok elérhető volt, az argentin maracujás joghurt-tortát több helyen kóstoltam már, de a lyoni karamellás Creme Brulée torta is igazán kellemes, könnyed és nagyon karamellás volt (990 Ft). Volt még szendvics is, rukkolás, aszalt paradicsomos, sajtos töltelékkel. Ezúttal az ausztrál diókávét választottam (1190 Ft), ezt sem első alkalommal. A hónap kávéja a bajor málnás dohánykávé latte (1190 Ft), szerintem az lesz a következő választásom. A mosdó nemcsak tiszta, de igazán dizájnos is volt. Jó volt itt lenni, 5 pontos élmény.