2017. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. február 11.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Árkád Üzletházban 2 Libri könyvesbolt működik, egymástól a lehető legnagyobb távolságra, a pláza 2 ellentétes végében, a Frei Kávézó a nagyobbik, emeleti üzletben kapott helyet. Erre is ugyanaz a zsúfoltság és tömeg jellemző, mint a legtöbb plázás Frei egységre. Sajnos a hely mérete valószínűleg adottság, nem tudják tovább az asztalok számát bővíteni. Így is nagyon be vannak zsúfolva, nagyon közel vannak egymáshoz és a pulthoz is az asztalok. Szerencsére éppen felszabadult egy hely, így sikerült leülni. Mindez hétköznapon, munkaidőben, kora délután. A kávét a pultnál kell rendelni és fizetni, majd a sorszám alapján lehet menni az elkészült italért. Az új ízüket, a Savoyai rumos-diós piskótakávét kóstoltam meg itt, nekem abszolút bejött, bár meglehetősen tömény és édes a szirup miatt. Látszott, hogy semmilyen összetevővel és dekorációs kellékkel nem spóroltak.
570 Ft-os árával itt a legdrágább kávék közé tartozik (ha jól emlékszem, 590 Ft a maximum), más ismert kávé-láncnál ennyiért még egy kicsi eszpresszót sem kapni.
A kiszolgálás gépies, érzelemmentes, a pultra ki van téve egy "Fotózni tilos!" tábla, bár a magam részéről nem vettem észre, nem is figyeltem, de az egyik alkalmazott rám szólt. Nem őt és nem más embereket fényképeztem egyébként.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (17)
Még több kép (7 db)
Cafe Frei - Árkád további értékelései
2017.04.07családjával
Mi hétköznap délelőtt voltunk az Árkád Frei kávézójában, de még akkor is nagy volt a zsúfoltság és az ezzel együtt járó hangzavar. A pultnál készpénzben kell fizetni, majd egyszer szólnak, sorszám szerint, amikor készen van a kávé. Sajnos, az akkori tapasztalatom szerint lassú és nehézkes volt...
2017.01.16családjával
Nagyon szeretjük a Frei kávézókat, mert igazán különleges kávékat csak itt lehet inni. Legutóbb a budapesti Árkád Bevásárló Központban próbáltuk ki, és itt sem csalódtunk. Különleges hangulata van a helynek és a szinte mindig telt ház azt sugallja, hogy népszerű, szeretik az emberek. Most a...
Hotel Karos Spa Zalakaros
Hotel Halászkert Badacsony