Jó hangulatú, üde, fiatalos kávézó és bisztró a LOFT irodaházban, az M3 Forgács utcai metrómegállónál. Bár a hivatalos cím Váci út, de a bejárat nem a Váci út felől, hanem a Forgách utcából nyílik. Az irodaházból a dolgozók bentről is meg tudják közelíteni. A legjobb kilátás a mosdóból nyílik, a LOFT szépen kialakított, füvesített zöld udvarára.
Elég sok asztal került kialakításra szinteltolással, ebédidőben bisztró menü, ezen kívül napközben reggeltől szendvicsek, sütik, péksütemény. Korrekt árfekvés. Hagyományos olasz pörkölésű Mokador kávét főznek. A zárás előtt nem sokkal jártam náluk, már eléggé le volt fosztva a kínálat. A pultos hölgy nagyon kedves, barátságos. 0,3-as Cappy palackos italok 350 Ft-ba kerülnek, én egy multivitamint ittam. Lehet hitelkártyával is fizetni. Ingyenes wifi van. Az irodaházban korábban, a nyitáskor (90-es évek vége) az egyik Big4 könyvvizsgáló cég székhelye, valamint bankfiók is volt, de már teljesen más bérlők - vagy tulajdonosok - vették át a helyet.