Maradjon kávézó és bár!

Cafe & Bar Mester Street BudapestCafe & Bar Mester Street Budapest a térképen

Átlagos 2017. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. november 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az elnevezése szerint kávézó és bár, az előttem értékelés nélkül (??) fotókat feltevő látogató is ezt a képet erősíti. Azóta bővítette szolgáltatásait a hely, főtt ételeket, déli menüt is kínál. Mi is egy ilyenre fizettünk be, Holstein csirkemell rizzsel, salátával, joghurtos körtés desszert, házi limonádé. Ígéretes.
A belépés pillanatában azt gondoltuk, itt biztosan jól főznek, mert az utolsó szabad asztalt sikerült elfoglalnunk.

A limonádé jó volt. Kellemes, citrusos, lime- és narancs karikákkal.
Ördög tudja, miért futott be ekkora karriert a száraz és ízetlen csirkemell. Egyetlen erénye, hogy hamar elkészül. Nem véletlenül szokták a Holstein szeletet sertéshúsból készíteni. De a morgásunk nem jogos, csak egy közbevetett megjegyzés, tudtuk, hogy csirkemellet kapunk. Így csak akkor akadt fönn a szemünk, mikor kihoztak egy kb. hamburgerpogácsa átmérőjű húst, ami a tükörtojás méretére volt gondosan leszabva. Mellé két kupac hófehér, pucér rizst. Érdeklődtünk a saláta iránt, mire a kedves pincérleány elcsodálkozott, mert nem tudta, hogy azt is kérünk. Kértünk. Mondta, hogy most már mindegy, maradhat a rizs (???), és hozott egy-egy nagy tányér, jó alapanyagokból összeállított friss salátát, hozzá egy igen kellemes öntetet. Kár lett volna kihagyni, ez volt a menü fénypontja.
Praktikus megoldásként a salátás tányérra kotortunk egy kis rizst, és átpakoltuk a Holstein szeletkét. Ahogy végre nekiálltunk volna az evésnek, megjelent a bájos leány, és hozta a desszertet. Ami persze már nem fért az asztalra. Így aztán elvitte a két tányért egy-egy gombóc rizzsel. Nem túrtuk szét a maradékot, valamire csak jó lesz.

A desszerttel kár volt annyira sietni, a nagyon édes, nagyon sűrű, túlfahéjazott trutyiból próbáltuk kieszegetni a friss gyümölcskockákat, de pár falat után feladtuk. Nem tudom, hogy lehetett ilyen jó alapanyagokból ilyen rémes nemtommit készíteni.

Úgy tűnhet, hogy végigbosszankodtuk az ebédet, de nem. A felszolgálás sutaságában volt valami báj, értékeltük az igyekezetet. Ha sok pont nem is jár érte. A főétel ehető volt, bár a tükörtojást kár volt megszórni azzal a zacskós ételízesítővel.

Csak azért ajánlom a helyet, mert a pultban igen gusztusos sütemények és szendvicsek sorakoztak. A melegkonyhát viszont nem kellene erőltetni…

A mellékhelyiség tiszta volt, de az asztalok nem ártana rendszeresen összesöpörni a morzsatengert.
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Cafe & Bar Mester Street Budapest - Külső képCafe & Bar Mester Street Budapest - Étel/italCafe & Bar Mester Street Budapest - BelsőCafe & Bar Mester Street Budapest - Étel/italCafe & Bar Mester Street Budapest - Étel/italCafe & Bar Mester Street Budapest - Étel/ital

Cafe & Bar Mester Street további értékelései

2018.01.05egyedül
Az mindig elgondolkodtat, mi lehet az oka annak, hogyha valaki megnyit egy új helyet, képtelen egy normális, egyedi, megkülönböztető, figyelemfelhívó vagy akár könnyen megjegyezhető, vagy legalább vicces nevet adni a helyének? Gondolom, sokáig tervezgetik ezt a döntést a tulajdonosok, és az első...
Aura Hotel Balatonfüred - Őszi Aura Relax
Aura Hotel Balatonfüred