Különleges hangulatú, luxus életérzést nyújtó, igényes berendezésű, új nyitású kávézó a pazar Párizsi Udvar mellett az 5. kerületben. Sőt, már megnyitották a 2. egységüket is a Sütő utcában, a Deák térnél, de arról majd később.
Az üveg mögötti pultból mutatós küllemű sütemények hívogatják be az óvatlan vendégeket, mondjuk, engem annyira nem kellett noszogatni, mert már egy ideje be akartam nézni, csak most lett rá időm. Igazán szép a berendezés, tiszta, nyugodt körülmények, és a személyzet is nagyon figyelmes, udvarias. A vendégek többsége külföldi, az adódik az árakból és a belvárosi környezetből is (Váci utca, Ferenciek tere környék). A Matcha Latte 1848 Ft volt szervizdíjjal együtt. Különleges ízű, jól elkészített ital, lehet hidegen és melegen is kérni. Cafe Vergnano 1882 kávét főznek, szeretem ezt a tradicionális olasz kávét, az eszpresszó 950 Ft. A sóskaramellás datolya torta és a csokoládés-málnatorta is nagyon finom volt (1650 Ft/ szelet), a töltött - csokis-mogyorós, mascarpone-áfonyás, pisztáciás - croissant-ok ára 2150 Ft, ami elég meredek szerintem. A mosdó dzsungel hangulatú.