Franciás konyhát visznek, kevés, de hangzatos, 2-3 soros elevezésű ételek, friss alapanyagok, könnyű, egészséges fogások, ugyanakkor hús-fronton is izgalmas húzásokkal (pl. szarvas gerincfilé, vaddisznóragu, őzgerinc, borjúpofa, vörös tonhal, kecskegomolya. . . Amit választottam, az egyelőétel volt, estefelé már nem akartam komolyabbat bevállalni. "SERPENYŐBEN SÜLT LAZAC TATÁR CITROMOSAN-WUSTER, BÉBI SALÁTÁKON BALZSAMOS- PESTOS-MOZZARELLA GOLYÓKKAL-OLIVÁSAN". Kis tálkákban tálalták nagyon gusztusosan az alkotóelemeket, bár mennyiségre elsőre elég kevésnek tűnt, meglepően kiadósnak bizonyult. Nagyon kellemes fűszerezés, jó minőségű alapanyagok jellemzik a Picard konyháját. A belső tér 2 részre osztott, hátul egy meghittebb csendesebb rész található, az első részről nagy ablakokon lehet az utcára kinézni. Kint néhány kiülös asztal is van kényelmes ülő alkalmatosságokkal. Árban magasabb árkategóriás, az előételek is 2500 Ft körüliek. A főételek között 5-6000 Ft-os fogások vannak, s mivel kis adagokról beszélünk, ha valaki végigeszik egy rendes menüsort, akkor a végszámla elég húzós lesz. A kiszolgálásra semmi panasz nem lehet, mindkét felszolgáló szimpatikus és kedves volt. Az ételre nem kellett sokat várni, igaz, nem is volt sok vendég ottjártamkor. Szervizdíj nincs. Mozgássérülteknek problémás lehet a hely, mivel a mellékhelyiségek az emeleti galérián egy szűk csigalépcsőn közelíthetőek meg. A mosdó is nagyon stílusos és kulturált volt.