Már többször nekifutottam, hogy nyitva találjam őket, de mint ortodox hely, szombaton zárva vannak, s pénteken is csak du. 2-ig tartanak nyitva. A berendezés kellemes, ízlésesen kialakított, egy 100-200 éves tradicionális konyhabelsőre emlékeztető, fehér-almazöld színvilággal. Az étlapon izraeli/zsidó fogások szerepelnek (amit persze nevezhetünk közel-keletinek vagy hogy mást ne mondjak arabnak is. pl. említhetem a humuszt, kuszkuszt, tahinit), bár shakshuka és malawach is van, inkább a modern bisztrósabb vonalból, de sajnos csak a nevek autentikusak, az elkészítési mód, ízesítés, tálalás egyáltalán nem az. Azt mondanám, hogy a valóságban hétköznapi turistás fogások nem különösebben színvonalas előadásban. Ehhez mérten átlagnál magasabb árfekvésben, ami persze a helyszínből következik. Például az izraeli reggeli 2590 Ft, egy tojás alapú - omlett -, húsmentes reggeli ételről beszélünk. . . Húsmentes fogásaik vannak, bár lazacot, tonhalat használnak, azt nem tekintik húsnak. A kávé nem finom és zaccos, egy kis adag cappuccino 490 Ft, ráadásul tűzforró. A kávé mellé nem adtak vizet. A több tagú személyzet közül egyedül az idősebb, halk szavú úriember kedves és udvarias, a többiek úgy tesznek, mintha a hátuk közepére kívánnák ezt az egész vendéglátósdit. A fiatal pincér folyamatosan hangosan káromkodott cigarettázás közben az ajtó előtt, minden behallatszott a kávézóba. Reggel 8 órától nyitva tartanak. A tisztaságot meglehetősen felületesen értelmezik (ragacsos étlap, szalvéta hiánya, elhanyagolt mellékhelyiség).