Az Unplugged helyén működött már egy hasonlóan lezser hely a Várfok utca Széll Kálmán téri végén. Úgy 5-6 éve voltunk ott. Most is tetszetős az otthonos szedett-vedettség. Az augusztus 20-i tűzijáték után mentünk be, szerencsére még kaptunk helyet, az utánunk érkezőknek, ahogy néztem, már nem volt ilyen szerencséjük.
Nem ültünk sokat, csak azért néztünk be, mert kíváncsi voltam, hogy merre tartanak, miket kínálnak. Bort ittunk, ha jól emlékszem a ház borát, ami somlói volt s nem fizettünk rá sokat, továbbá kértünk egy piccolo sört és szódát. A kiszolgálás kedves, szolgálatkész. Kínálnak néhány egyszerűbb ételt, debrecenit, melegszendvicset, virslit, de az ételrovatban inkább az italválaszték átlagosságát tüntettem fel, vélhető, hogy az ételek is beilleszkednek ebbe a kategóriába. Megjegyzem, van pár iható boruk, de szerencsére ez ma már Budapesten átlagosnak számít.