Café Zsivágó Budapest

100%
4,8Ételek / Italok
4,6Kiszolgálás
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ambient Hotel Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Napi árak reggelis ellátással
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
36.000 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata

Café Zsivágó Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2660 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29039 feltöltött kép
Kiváló 2024. június 6.családjával járt itt
A Paulay Ede utcában működő Café Zsivagoba nagyon tudatosan mentünk. Ideje volt már. Továbbra is egy egészen elvarázsolt hely, lenyűgöző dekorációval, jól megválasztott háttérzenével, elképesztően kedvező díjszabással, főként az ételek esetében. De az italok sem drágák.
Café Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - Belső
Még több kép (29 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Kiváló 2017. április 29.egyedül járt itt
Romantikus, meseszerű hangulatú kávézó a Zeneakadémia közelében. Nagyon csendes, békés, a berendezés békebeli szalonokat idéz. Régi bútorok, perzsaszőnyeg, virágmintás tapéta, fehér csipketerítő az asztalkákon. Gyönyörű régi porcelánok. Az eszpresszó mellé apró fehér kancsóban tálalják a tejet és a pohár víz sem marad el.
Café Zsivágó Budapest - EgyébCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - Étlap/itallapCafé Zsivágó Budapest - Étlap/itallapCafé Zsivágó Budapest - Étlap/itallapCafé Zsivágó Budapest - Étel/italCafé Zsivágó Budapest - Étel/italCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - Külső képCafé Zsivágó Budapest - Étlap/itallapCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - Külső képCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - Étel/italCafé Zsivágó Budapest - MosdóCafé Zsivágó Budapest - Külső képCafé Zsivágó Budapest - Étlap/itallapCafé Zsivágó Budapest - BelsőCafé Zsivágó Budapest - Külső képCafé Zsivágó Budapest - Külső kép
Még több kép (32 db) >>
Kiváló 2017. április 28.családjával járt itt
Mint azt az összefoglaló értékelésben is leirtam nagyon kedves kis hely. Ugy 3 órát töltöttünk ott, de észre sem vettünk oly gyorsan repült az idő. Kedves a kiszolgálás. Finom volt a sütemény, azok kedves kis teás készletek. Szóval elbővölt bennünet a hely. Az árak szolidak, a zenészek jók voltak. Gazdag élménnyel tértünk haza. Máskor is ott a helyünk.
Kiváló 2016. január 12.barátokkal járt itt
A Zsivágó kávéház a leghangulatosabb helyek egyike, ahol valaha jártam, a beltér századelő nagypolgári szalonjait idézi. A zenét jól választják meg, rendszeres az élő zene is. A kiszolgálás nagyon kedves, az árak a hely színvonalához képest meglepően barátságosak.
Még több kép (29 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 20 városban járt márFelfedező - 19 helyen első értékelőNépszerű író - 105 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2014. június 19.a párjával járt itt
Szerintem maguk a hely üzemeltetői sincsenek tisztában azzal, hogy ez mennyire fantasztikus kávéház, mert amikor megdicsértem, a pincér srác kissé meglepve nézett rám. Nos, a Café Zsivágó a város egyik legjobb kávézója, éspedig egyedülálló hangulata és oroszos stílusa, a bútorai és berendezése miatt, de isteni finom a pirog is.
Café Zsivágó Budapest - Belső