2022. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. május 23.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az úgy volt, hogy Allee, és itt kellene egy kávét inni. Lazán be is ültem, hogy kávé... de nem egészen volt minden ugyanaz, de ezt még nem érzékeltem, csak sejtettem. Pult, ott kell kávét kérni, egy lány, egy fiú áll bent, kérdés hangzik, hogy bio kávéból kérem vagy sem, ó, persze, akkor megvan azt hiszem, nem olyan régen ittam kávét az Etele pláza Vergnanojában, ez is olyan. De mióta Vergnano? Hát, nem is olyan régóta. Mert, hogy itt mi is volt? Hát Costa Coffee... Na, nézd már... mik vannak. Kértem üdítőt is, finom volt nagyon, a hely nem is drága, akkor ezentúl a Vergnanóba járunk az Alleeba a Costa helyett. Szerintem jó csere.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Caffè Vergnano - Allee további értékelései
2023.01.26egyedül
Az etelek es a kave minosege jo. A kiszolgalas elmegy, de nem kellemes, nem udvarias. A kave elkeszulterol az orditozas egy vasarcsarnok vagy egy furdo hangulatat idezi, kulturalatlan. Kijelzot javasolnek.