Az olaszok 1882 óta

Caffè Vergnano - Allee BudapestCaffè Vergnano - Allee Budapest a térképen

Kiváló 2024. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. december 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Allee Bevásárlóközpont gasztronómiai feltérképezése során az olasz hangulatú Caffe Vergnano sem maradhatott ki. A plázában van jó pár másik kávézó is (Frei, Scruton, Roy, Amber's), ezek között a Vergnano képviseli a klasszikus, tradicionális olasz kávézó vonalat, de cseppet sem mondanám a helyet régimódinak. A Vergnano kávét több helyütt kóstoltam már a városban, van még ezen kívül pár márka kávézójuk Budapesten.
A pultnál kell rendelni és fizetni, nincs asztalszerviz és természetesen lehet elvitelre is kérni a kávét. Van kitéve egy kis pult a saját ízesítésre, "bekeverésre".
A kávén kívül érdekesség a gyümölcssaláta (1150 Ft), valamint néhány, részben olaszos stílusú sütemény, pl. pisztácia és csokoládé torta, erdei gyümölcsös mascarpone pite, omlós rácsos szilvatorta (1450 Ft/szelet), valamint a szokásos kávézó péksütik, úm. muffin, croissant, ezen belül talán a vegán narancsos croissant (850 Ft), amit érdekesebbnek találtam. A benti ülőhelyeken kívül a folyosó másik oldalán további asztalaik vannak a teraszrészen. Tetszett, hogy az egyik asztalt úgy alakították ki, hogy egy élő fát ölel körbe.
A cappuccino 990 Ft-ba került. Finom volt. Barátságos személyzet.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Caffè Vergnano - Allee Budapest - BelsőCaffè Vergnano - Allee Budapest - BelsőCaffè Vergnano - Allee Budapest - Külső képCaffè Vergnano - Allee Budapest - Étel/italCaffè Vergnano - Allee Budapest - Étel/italCaffè Vergnano - Allee Budapest - BelsőCaffè Vergnano - Allee Budapest - BelsőCaffè Vergnano - Allee Budapest - Étel/italCaffè Vergnano - Allee Budapest - Étel/italCaffè Vergnano - Allee Budapest - BelsőCaffè Vergnano - Allee Budapest - Belső

Caffè Vergnano - Allee további értékelései

2023.01.26egyedül
Az etelek es a kave minosege jo. A kiszolgalas elmegy, de nem kellemes, nem udvarias. A kave elkeszulterol az orditozas egy vasarcsarnok vagy egy furdo hangulatat idezi, kulturalatlan. Kijelzot javasolnek.
2022.05.23egyedül
Az úgy volt, hogy Allee, és itt kellene egy kávét inni. Lazán be is ültem, hogy kávé... de nem egészen volt minden ugyanaz, de ezt még nem érzékeltem, csak sejtettem. Pult, ott kell kávét kérni, egy lány, egy fiú áll bent, kérdés hangzik, hogy bio kávéból kérem vagy sem, ó, persze, akkor megvan...
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi