Riccardo és az ő kávéja

Caffé Daje BudapestCaffé Daje Budapest a térképen

Kiváló 2016. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Idén májusban megnyitott aprócska kávézó - korábbi Fragola fagyizó helyén - a Jászai Mari tér közelében. A portál belesimul a házfalba, könnyen el lehet menni mellette észrevétlenül.
Nemcsak a tulajdonos, Riccardo olasz, egészen pontosan római, hanem a kávé is, Martella Roma márkájú, amelyet Astoria típusú kávégépen főz, minden esetben frissen, illatozóan, de a most felettébb divatossá lett újhullámos felhangok nélkül. Az árak teljesen rendben vannak, 350 az eszpresszó, 450 a cappuccino, amely mellé egy isteni finom mandulás süteményt, Amarettot is kaptam ajándékba.
Picike a hely, kicsit szűkös, ha már 2-nél több vendég van benn egyszerre; a felét elfoglalja a pult, amelynél bárszékre le lehet ülni, továbbá az ablakban van egy picike, 2 személyes asztalka kis párnákkal.
Tökéletes kiszolgálás, kiváló kávé, jó szívvel ajánlom!
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Caffé Daje Budapest - BelsőCaffé Daje Budapest - Külső képCaffé Daje Budapest - Külső képCaffé Daje Budapest - BelsőCaffé Daje Budapest - BelsőCaffé Daje Budapest - BelsőCaffé Daje Budapest - BelsőCaffé Daje Budapest - Étel/italCaffé Daje Budapest - Étel/ital
Corso Hotel Pécs - Szilveszter
Corso Hotel Pécs