A pult mögött egy szűk kis folyosón átjutva egy újabb helyiség nyílik, itt foglalunk helyet, az ablak a belső udvarra nyílik. Az étlapon kizárólag olasz ételek szerepelnek, a klasszikus pizza és tészták mellett előételek (pl. bruschetta, caprese, carpaccio, olasz vegyestál), halas-rákos saláták és természetesen desszertek (pannacotta, profiterol, tiramisu, tartufo). Azzal az elhatározással jöttem, hogy bármi is lesz az étlapon, mindenképpen pizzát választok, s így is tettem. A Pizza Rocco mellett tettem le a voksomat, ami egy elég érdekes képződmény, a feltét ugyanis a mozzarella és paradicsom mellett würstel (olasz kolbászka-virsli), kukorica és chips. A gyerekek miatt választottam ezt, akik a pizzát és a chipset is imádják. A pizzának a felét tudtam megenni, a másik felét becsomagoltattam, a csomagolásért természetesen semmi plusz díjat nem számoltak fel. A pizzák normál méretűek, árban kb. 1500-2500 Ft-ba kerülnek feltéttől függően. Magas minőségű, olasz alapanyagokat használnak, és a séf is olasz. Otthon tapasztalhattam meg, hogy ez a pizza tényleg nagyon profi. Már eltelt bő fél nap, és a gyerekek egy kis szélét meghagyták, amit késő este ropogtattam el, és a pizza még mindig teljesen jó állagú volt, nem keményedett kővé, nem lett szivacsos. Azon kívül, hogy persze hideg volt, ugyanolyan finom volt, mint ebédidőben.