Olaszos hangulatú kávézó és bár a frissen felújított - és végre nem feltúrt árok - József nádor téren. Szerintem az építkezés alatt is működött, csak most már láthatóvá is vált. Van mellettük egy Hit gyülis bisztró is, de ennek egészen más a hangulata. Van egy kis kiülős teraszuk is, persze inkább majd, ha jobb lesz az időjárás.
Caffé Vergnano hagyományos olasz pörkölésű kávét főznek, stílszerűen. A falakon olasz feliratok, piros kisautó, egyértelmű és informatív kávélap. A mosdóban olasz szövegezésű képregény a falidísz. Egy eszpresszó 520 Ft, jó erős, ébresztően hat. Reggel 8-tól este 8-ig tart a nyitva tartási idő. Elvitelre is lehet kérni a kávét. Komolyabb ételeket nem láttam, a kávé mellé croissant-ot lehet elrágcsálni.