Egyedi hangulatú, szeretnivaló, meghitt hely

Calgary Antik Drinkbár BudapestCalgary Antik Drinkbár Budapest a térképen

Kiváló 2015. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. december 6.
A Bem rakparton töltött éveimben, húsz esztendeje egyik törzshelyünk volt a Calgary. A minap arra portyázva egy hirtelen ötlettől vezérelve benéztem. Szinte hihetetlen, hogy a tulaj, egy idősebb hölgy, aki akkor sem volt fiatal, még mindig ott áll a pult mögött s a maga kényelmes tempójában szolgálja ki a fiatalokat, akik az unokái lehetnének, s akik nem tudni, hogy visszatérő vendégek–e vagy csak épp betaláltak ide.
A hangulat egyedi, meghitt, otthonos szedett-vedettség uralja továbbra is.
A tulajdonossal hamar kiderítettük, hogy hasonlóan látjuk a világot és több közös ismerősünk van. Azzal nem dicsekedhetek, hogy megismert volna, az igazság az, hogy nálam törzshely az, ahol évente többször megfordulok és kifejezetten törekszem arra, hogy a barátaimat is elvigyem oda. Tehát nem voltunk ott hetente, de visszajártunk rendszeresen több éven át.
Kínálnak továbbra is házias ételeket, az árak barátságosak.
Egy deci Bikavért kértem, az Ostoros pincészettől volt, ami az elfogadható középvonal az egyszerűbb borok világában. 250 forintot mindenképpen megért.
Közben a fiatalok házipálinkaversenyt rendeztek a szomszéd asztalnál s megkínáltak a győztes pálinkával. Finom volt.
Jó volt újra itt lenni, lehet, hogy még benézek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Ilyen hely nincs még egy.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (3)
Calgary Antik Drinkbár Budapest - Külső képCalgary Antik Drinkbár Budapest - Étel/italCalgary Antik Drinkbár Budapest - Étel/ital
Hotel Korona Wellness Eger - Félpanziós ajánlat
Hotel Korona Wellness Eger