Tavaly szeptemberben úgy jött ki a lépés, hogy egy napon négy mangó-fagylaltot is tesztelhettem s mindet az Aréna plázában. Megmondom őszintén, nem volt unalmas, egyrészt szeretem a mangót, többnyire lazac-tatárba teszem, vagy chutney-ba, vagy curry-be, de nyersen is örömmel megeszem, fagylaltként szintén. Rák mellé is nagyon jó.
A Candy boksz fagylaltja tisztes négy pontos produkció volt, 220 forintért abszolút megérte. Sajnos fagylaltjaik jelentős részének meglehetősen természetellenes a színe, vélelmezem, hogy az enyém sem a mangótól volt ilyen sárga. Megszokott ízeket kínálnak többnyire (eper, zöldalma, csoki, vanília stb. ) de van például sajttorta-fagylaltjuk is. A pultos kislány kedves, mosolygós. Összességében korrekt négy pont.