Caphe by Hai Nam Budapest

50%
4,5Ételek / Italok
4,5Kiszolgálás
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Hotel Aquarell Cegléd
44.805 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Napfény Zalakaros - Húsvét
Hotel Napfény Zalakaros
Átrium Hotel Harkány - Évindító Szállásvadászat Harkányban
Átrium Hotel Harkány

Caphe by Hai Nam Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2667 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52904 feltöltött kép
Kiváló 2023. október 9.egyedül járt itt
Miután itt olvastam róla, hát persze, hogy meg kellett néznem nekem is. Különben miért írunk ide, ha az útmutatást nem követi senki? ZigZag dilemmáján osztozva, hogy mitől vietnami vagyis milyen mértékben, hát ez egy kérdés. Mindenesetre kintről, az utcáról semmi, érdektelen. Belépve már sokkal érdekesebb, rendkívül kellemes közeg.
Caphe by Hai Nam Budapest - BelsőCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - MosdóCaphe by Hai Nam Budapest - MosdóCaphe by Hai Nam Budapest - Étel/italCaphe by Hai Nam Budapest - Étlap/itallapCaphe by Hai Nam Budapest - Étlap/itallapCaphe by Hai Nam Budapest - Étlap/itallapCaphe by Hai Nam Budapest - Étel/italCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - BelsőCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - BelsőCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - Külső kép
Még több kép (12 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
2022. április 10.egyedül járt itt
Egy újabb, sokadik friss egység a 11. kerület ütőerén, a Bartók Béla úton. Minden oldalról egyéb konkurens vendéglátó egységekkel körbevéve, még nem jöttem rá, hogy mi lehet az ő egyedi arcuk, specialitásuk. Vagyis de, a név félig vietnámi. Minden esetre a berendezés modern, csinos, az étlap pedig messze túlmutat a kávé + croissant megszokott kombón.
Caphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - EgyébCaphe by Hai Nam Budapest - Egyéb
Még több kép (9 db) >>
Caphe by Hai Nam Budapest a térképen
1114 BudapestBartók Béla út 35.
06 70 362 20 81
Legnépszerűbb cikkek