Különben is, szemerkélt az eső, hát még fedél is egyben. Különösebben sokat nem bogarásztam az étlappal előzetesen, kávézni jöttem ebéd után, azt mondtam a srácnak, hogy lepjen meg. Jó, akkor kaptam egy adag mangós narancslevet, meg akkor legyen vietnami kávé. Hát az meg milyen? Lássuk! Sürgés-forgás, sok vendég nem volt, 3-4 lány elvétve itt-ott, és kész is volt az anyagom. Mangós narancs műanyag flakonban, kávém vietnami zöldteával kezdődik, kispohárka, a száj semlegesítése végett, közben kávém a kis szűrőn át csepeg, a pohárban meg legalul vietnami sűrített tej van, arra csepeg. Kaptam hozzá egy pohár jeget is, hogy aztán úgy iszom, ahogy csak szeretném, hidegen vagy melegen. Gondoltam, hogy is-is. Megvártam, amíg lefolyik, csepegés eláll, és akkor aztán összekevertem kegyetlenül a kávét a tejsűrítménnyel. És ezzel nagyon jól elvoltam. Közbe volt még dolgom is, mert azonnal kell fizetni, szóval azt is elintéztem. A hely nagyon kellemes, a WC uniszex, meg még pelenkázó is, ezt úgy oldják meg, hogy a WC fölé lehajtható egy kis polc, azon lehet pelenkázgatni. Amúgy nagyon kellemes kis program itt lenni, sok dolog van még amiért érdemes lenne újra benézni, kipróbálni, megkóstolni.