2023. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. október 9.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Miután itt olvastam róla, hát persze, hogy meg kellett néznem nekem is. Különben miért írunk ide, ha az útmutatást nem követi senki? ZigZag dilemmáján osztozva, hogy mitől vietnami vagyis milyen mértékben, hát ez egy kérdés. Mindenesetre kintről, az utcáról semmi, érdektelen. Belépve már sokkal érdekesebb, rendkívül kellemes közeg. Különben is, szemerkélt az eső, hát még fedél is egyben. Különösebben sokat nem bogarásztam az étlappal előzetesen, kávézni jöttem ebéd után, azt mondtam a srácnak, hogy lepjen meg. Jó, akkor kaptam egy adag mangós narancslevet, meg akkor legyen vietnami kávé. Hát az meg milyen? Lássuk! Sürgés-forgás, sok vendég nem volt, 3-4 lány elvétve itt-ott, és kész is volt az anyagom. Mangós narancs műanyag flakonban, kávém vietnami zöldteával kezdődik, kispohárka, a száj semlegesítése végett, közben kávém a kis szűrőn át csepeg, a pohárban meg legalul vietnami sűrített tej van, arra csepeg. Kaptam hozzá egy pohár jeget is, hogy aztán úgy iszom, ahogy csak szeretném, hidegen vagy melegen. Gondoltam, hogy is-is. Megvártam, amíg lefolyik, csepegés eláll, és akkor aztán összekevertem kegyetlenül a kávét a tejsűrítménnyel. És ezzel nagyon jól elvoltam. Közbe volt még dolgom is, mert azonnal kell fizetni, szóval azt is elintéztem. A hely nagyon kellemes, a WC uniszex, meg még pelenkázó is, ezt úgy oldják meg, hogy a WC fölé lehajtható egy kis polc, azon lehet pelenkázgatni. Amúgy nagyon kellemes kis program itt lenni, sok dolog van még amiért érdemes lenne újra benézni, kipróbálni, megkóstolni.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (15)
Még több kép (5 db)
Caphe by Hai Nam további értékelései
2022.04.10egyedül
Egy újabb, sokadik friss egység a 11. kerület ütőerén, a Bartók Béla úton. Minden oldalról egyéb konkurens vendéglátó egységekkel körbevéve, még nem jöttem rá, hogy mi lehet az ő egyedi arcuk, specialitásuk. Vagyis de, a név félig vietnámi. Minden esetre a berendezés modern, csinos, az étlap...
Kristály Imperial Hotel Tata
Akadémia Hotel Balatonfüred