Nagyon jól főznek, olyan a pizzájuk, mintha Olaszországban készült volna. Vékony tészta, kiválóan megcsinálva. Én négy évszak pizzát ettem most, jó választás volt, de biztos vagyok benne, hogy a többi pizza is jó. Sokféle van. Kétszer voltam itt, de a fiamék rendszeresen idejárnak. Jó a teraszon ülni, kellemes hely. Nagy a választék, udvariasak a pincérek.
Ritkán járunk ezen a környéken, most családi program keretében vetődtünk arra. Teljesen véletlenszerűen esett a választásunk erre az olasz étteremre, és muszáj kijelentenem: nagyon hosszú ideje nem ettem ilyen finomat vendéglőben. A kiszolgálás tökéletes, a felszolgáló kedves és rugalmas, az étel pedig mennyei.
Azt hiszem, életemben nem ettem még ilyen finom pizzát. Ez nem tucatpizza volt, hanem igazi itáliai műremek. Nagyszerű alapanyagokból briliáns olasz kaják, hangulatos helyen, príma felszolgálással és mindez egyáltalán nem drágán, hanem baráti áron. Bárcsak mindenhol ilyen éttermekre akadna az ember! Köszönjük!