Ez tényleg a bőség zavara!

Carlitos Fagyizó - Pesterzsébet BudapestCarlitos Fagyizó - Pesterzsébet Budapest a térképen

2017. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. július 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pesterzsébet központjában, a sétálóutca díszköves, kiülős részére kitelepült fagyizóna. Pontosan nem tudtam megszámolni, hány féle ízt és márkát árusítanak, de abszolút a bőség zavarával és a választás nehézségével küzd itt az ember. Én legalábbis így jártam. Legalább 6-7 fagyis hűtőpult sorakozik egymás mögött, és több gyártó termékét árusítják. Van némi ismétlődés, de legalább 80 félét tippelek. 3 féle méretben és árban választhatunk gombócot: a gyerekméret (3 dkg) 100 Ft, az átlagos 5 dkg-os 150 Ft, az óriás gombóc (8-10 dkg) 200 Ft, tehát árban igazán versenyképes, sőt mondhatni nagyon kedvező. Vannak kifejezetten gyerekeknek szánt fajták, amelyek nem annyira az ízükkel, mint inkább extrém színnel és a hangzatos fantázianévvel teszik magukat vonzóvá (pl. Batman, Nemo, Hupikék törpikék). Van fekete fagylalt is, ami intenzív vaníliás. Voltak számomra teljesen ismeretlen márkák, de a Carte D'Or-nak is van egy pultja.
Fajéjas szilvát és rumosdiót ettem. Minőségben is rendben volt, de a Levendula, a Manna Ice vagy a Fragola szintjét nálam nem ütötte meg. Napernyők alatt lehet leülni, a pultokkal szemben van egy jópofa játszótér és mögötte padok. A kiszolgálás elég hektikus, nem tudja az ember, hová álljon a hosszú pultsornál. Így a kiszolgálás nem feltétlenül érkezési sorrendben történik, hanem inkább a szerencsés helyezkedés dönt.
A Carlitosnak a pesterzsébetin kívül van még néhány további fagyizója, szintén külső pesti kerületek lakótelepi részén. Azok a fotók alapján kisebbekek tűnnek, kisebb választékkal.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Carlitos Fagyizó - Pesterzsébet Budapest - Étel/italCarlitos Fagyizó - Pesterzsébet Budapest - Külső képCarlitos Fagyizó - Pesterzsébet Budapest - Étel/italCarlitos Fagyizó - Pesterzsébet Budapest - Étel/italCarlitos Fagyizó - Pesterzsébet Budapest - Külső képCarlitos Fagyizó - Pesterzsébet Budapest - Étel/italCarlitos Fagyizó - Pesterzsébet Budapest - Étel/italCarlitos Fagyizó - Pesterzsébet Budapest - Étel/ital
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Hotel Lövér Sopron