A vendégek többsége nem meglepő módon külföldi, a világ számtalan pontjáról Budapestre látogató zsidó utazó, talán egykori magyarországi gyökereik okán jönnek, de voltak más külföldiek is, akik valószínűleg a környéken találtak szállást. Az utcaszinten van egy kis különterem, de ott nem voltak vendégek, nem is volt használatban, maga az étterem a pinceszinten található, elég sok asztallal. Lépcsőn kell lemenni, nem akadálymentesített a hely. Amire a legkevesebb pontot tudtam adni, az a személyzet. Kibeszélték a vendégeket a hátuk mögött, mondjuk úgy, hogy én, mint szintén vendég, hallottam, hogy miket, milyen stílusban, nos, nagyon nem szeretem az ilyesmit. Ezen kívül a személyzet a beosztást és a vezetőséget is leszólta, szintén a vendégek hallótávolságán belül. Nyilván a külföldiek nem értették, de rajtam kívül is volt még pár magyar vendég. Egyébként az engem kiszolgáló pincér velem szemben normális volt. Az étlapon tradicionális zsidó illetve magyar ételek szerepelnek magyar, angol és héber nyelven, de van pár "modern" étel is, pl. ilyen a Carmel hamburger, de van két személyes bárány grill tál is. Az árfekvés magas, amelyre még 14% szervizdíj tevődik, ami szintén piaci átlag feletti. A maceszgombócleves átlagos volt, a 2 gombóc belseje hideg volt, a leves vegetás hatású, és az étlap ígérete ellenére egyáltalán nem találtam"gazdag"-nak, kis apró húscafatok voltak csak benne, némi zöldséggel (3190 Ft). Főételként egy vegyes ízelítőt választottam, amiben 6 féle hideg izraeli saláta volt pitával. Zakuszka, cékla, padlizsán, hummusz, csípős paprika. A pita bolti késztermék, nem helyben készült (4190 Ft). Nem mondanám, hogy jól sikerült, finom fogások lettek volna, így a kóstolás után nem sok fogyott belőlük. Amúgy a berendezés tiszta, kulturált, frissen festett hatású, színes festett üvegablakok vannak a boltíves pincehelyiség végében. A mosdóban a használt kéztörlő papír folyt ki a szemetesből. Összességében csalódás, nem ajánlom és egyúttal sajnálom.