Castle Pub Budapest

Castle Pub BudapestCastle Pub Budapest
Castle Pub BudapestCastle Pub Budapest

1 vendég értékelése alapján

4Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Hotel Lövér Sopron
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Napi árak reggelis ellátással
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
36.000 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel

Castle Pub Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2661 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29190 feltöltött kép
2016. február 23.barátokkal járt itt
A Castle nevű bár jobbacska kocsma. A kiszolgálás a pultnál történik, persze az is lehet, hogy mi kértünk ott az italt, egyébként asztalhoz jönnek, a pultosok minden esetre kedvesek. Nem különösebben extra az italkínálat, de akad néhány átlag feletti nedű, komolyabb sör, van cider csapon, (az amelyiket először kértem volna épp nem volt, de akadt egy másik, az se volt rossz), tartanak néhány jobb bort és töményet.
Castle Pub Budapest - Étel/italCastle Pub Budapest - BelsőCastle Pub Budapest - BelsőCastle Pub Budapest - EgyébCastle Pub Budapest - Külső kép
Még több kép (2 db) >>